Konserttikiertue Riku Niemi Orchestran Tangotentetin kanssa!

Menestysalbumin julkaisseet Kyösti Mäkimattila ja Riku Niemi syksyn konserteissa!

Keväällä menestysalbumin Olet maailmassa ainut (Sony Music) julkaisseet Kyösti Mäkimattila ja Riku Niemi Orchestran Tangotentetti esittävät lokakuussa musiikkiaan 8 konsertissa. Konserttisarja käynnistyy Kouvolasta 11.päivä lokakuuta.

Huikean suosion saanut yhteisalbumi on otettu vastaan loistokkaasti niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Helsingin Sanomien Mari Koppinen antoi levylle täydet viisi tähteä ja kuvaili levyä “suomalaisen iskelmän kunnian ja tyylikkyyden palautukseksi”. Viimeisimpänä tunnustuksena levy valittiin Lavakauden päätösgaalassa kuukauden albumiksi.

Konserteissa Kyösti Mäkimattila ja RNO:n Tangotentetti esittävät uuden albumin musiikin lisäksi rakastetuimpia suomalaisia tangoja ja poimintoja suomalaisesta ja kansaivälisestä viihdemusiikkiaarteistosta.

11.10. Simelius-sali, Kouvola
12.10. Tuuloksen Kapakanmäki
14.10. Forssan Työväentalo
17.10. Ruusulinna, Nurmijärvi
18.10. Käenkoskikeskus, Parkano
19.10. Vaasan Kaupungintalo
20.10. Kansis-keskus, Kangasniemi
21.10. Mäntyharjun Kulttuurisali

Liput konsertteihin: Ticketmaster

Ostoskori

Copyright © Kyösti Mäkimattila.