Suomi 100 vuotta -konserttikiertue loka-marraskuussa 2017!

Kyösti on saanut kunnian esiintyä solistivieraana Suomi 100 vuotta -konserttikiertueella loka-marraskuussa 2017. “Suomi 100 vuotta – Musiikillinen kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle” -konserttikiertueella Kyöstin lisäksi mukana Korsuorkesteri, Pasi Kaunisto sekä Erkki “Eki” Jantunen.
Kiertuepaikkakunnat:
Ti 24.10 Kuopio, Musiikkikeskus
su 29.10. Hämeenlinna, Verkatehdas
ma 30.10. Lahti, Sibeliustalo
ti 31.10. Turku, Konserttitalo
ke 1.11. Pori, Promenadikeskus
to 2.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
pe 3.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta, Karelia-sali
la 4.11. Mikkeli, Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli
su 5.11. Savonlinna, Savonlinnasali

LIPUNMYYNTI:
Liput 43,- (+ palvelumaksu)

TICKETMASTER: Hämeenlinna, Pori, Imatra, Mikkeli
LIPPUPISTE: Kuopio, Lahti, Turku, Järvenpää, Savonlinna

Konsertit alkavat klo 19.

– “Näinä aikoina on “lottovoitto syntyä Suomeen”, olen ylpeä Suomesta ja suomalaisuudesta. Suomalainen sisu ja asenne elämään ja työntekoon ovat aina olleet iso osa meidän identiteettiämme. Pikkuhiljaa myös ulkomaalaiset ovat huomanneet Suomen ainutlaatuisen luonnon monine erikoisuuksineen. Nyt on aika juhlistaa 100-vuotiasta Suomea tutuilla ja tunteikkailla lauluilla. Onnea Suomi!” kommentoi Mäkimattila.

Sähköposti
Katso lisää
sony music logo mv otava logo mv SMA logo mv tangomarkkinat mv 150x herrainpukimo mv 150x matrix mv