YHTEISTYÖSSÄ

Sony Music Finland

sony_music_logoOikean levy-yhtiön artisti tunnistaa siitä, että kun sinne soittaa tai vaikka lähettää sähköpostilla jonkun mieltä askarruttavan kysymyksen, niin sieltä myös vastataan. Sony on sellainen. Lisäksi siellä on koko joukko alan huippuosaajia, on sitten kyse jakelusta, markkinoinnista tai vaikkapa mediasuhteista. Olen onnellinen, että sain syyskesällä 2013 tehdä näköiseni levyn. Suuntatähti muuten ylitti kultalevyrajan 10000 keväällä 2014. Myös yhtyeeni Varjokuva kiinnitettiin Sonyn talliin keväällä 2014. Tähti -niminen pitkäsoitto julkaistiin 13.6.2013.

www.sonymusic.fi

 

Otava

otava_logoVuosi 2013 oli monella tapaa merkittävä ja unohtumaton vuosi. Yksi iso asia oli, että sain toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, julkaista tekstejäni runokirjan muodossa (11/2013). Ensimmäisen runokirjani on nimeltään Suuntatähti ja sen kustansi Aurinkokustannus Oy. Sen jälkeen onkin kynä sauhunnut vimmatusti ja Kustannusosakeyhtiö Otava otti minut isojen siipiensä suojiin keväällä 2014. Rakkaani -runokokoelma (7/2014) on vielä Suuntatähteäkin avoimempi ja henkilökohtaisempi kokoelma ajatuksistani elämästä, rakkaudesta, rakkaistani.

www.otava.fi

Suomen Media & Action

smaAsiainhoitaja. Se on jotenkin lämpimämpi sana kuin “manageri”, joten käytän sitä. Niina Huhtalan kanssa aloitin yhteistyön kevättalvella 2013. Halusin häneltä silloin arvioita liittyen esiintymisiini Varjokuva-orkesterin kanssa. Kaipasin myös apua bändiyhtiömme toiminnan kehittämisessä ja sähköisen median haltuunotossa. Tiesin hänellä olevan myös osaamista sopimusasioissa ja ehtymättömästi ideoita brändin rakentamiseen. Viime kesän jälkeen onkin sitten pistetty kunnolla tuulemaan. Nykyään Niina toimistoineen hoitaa asioistani leijonanosan, toimien linkkinä ohjelmatoimiston, levy-yhtiön ja kirjakustantamon välillä. Niina myös ylläpitää nettikauppaani, kotisivujani ja facebook-sivustoani Ps. Myös sana “piiska” on käynyt mielessä. Kaipa se sitten on välttämätöntä tällaisen haaveilijan kanssa.

www.turkumainostoimisto.fi

Seinäjoen Tangomarkkinat

tangomarkkinat_150xSeinäjoki. Etelä-pohjalainen luonteenlaatu. Rehellisyys. Suoruus. Suuruudenhulluus. Intohimo. Heinäkuun valoisat yöt. Tango. Nuo ainekset kun rakkaudella ja vimmalla sekoittaa keskenään, niin lopputulos on vähintäänkin kihelmöivä. Suosittelen. Tango kuuluu kaikille.

www.tangomarkkinat.fi

 

 

Herrainpukimo

herrainpukimo_150xPienet asiat ratkaisevat. Se, että voi pukea päälleen tismalleen oikeankokoisen kauluspaidan saattaa joskus auttaa pyrkimyksissä elämässä eteenpäin. Mielihyvän jakaminen ja elämysten tuottaminen on herkkyyttä ja tarkkuutta vaativa laji. Siksi on hienoa, kun kotikaupungistani Turusta löytyy tällainenkin tyylikäs puoti.

www.herrainpukimo.fi

 

 

Matrix by L’Oréal

matrix“Tukka hyvin, kaikki hyvin”, sanotaan. Hoviparturini Kati Harjun ammattitaito yhdistettynä laadukkaisiin hiustuotteisiin auttaa kummasti siihen, että kaltaisestani takametsien tallaajasta saa likipitäen edustuskelpoisen näköisen. Itsestään huolehtiminen on kuitenkin yksi työssäjaksamisen kulmakivistä.

www.matrixfinland.fi

Katso lisää
sony music logo mv otava logo mv SMA logo mv tangomarkkinat mv 150x herrainpukimo mv 150x matrix mv
Copyright © Kyösti Mäkimattila. Web Design: Suomen Media & Action