YHTEISTYÖSSÄ

Herrainpukimo

herrainpukimo_150xPienet asiat ratkaisevat. Se, että voi pukea päälleen tismalleen oikeankokoisen kauluspaidan saattaa joskus auttaa pyrkimyksissä elämässä eteenpäin. Mielihyvän jakaminen ja elämysten tuottaminen on herkkyyttä ja tarkkuutta vaativa laji. Siksi on hienoa, kun kotikaupungistani Turusta löytyy tällainenkin tyylikäs puoti.

www.herrainpukimo.fi

 

 

Saarni Gentlemans Boutigue

Saarni Gentlemans BoutigueSaarni GB, eurooppalaisen miestenmuodin raikas tuulahdus Turun keskustassa ja Raision Myllyssä. Monenlaisia asusteita arkeen ja juhlaan! Itse olen löytänyt Saarnista useita tyylikkäitä housuja, paitoja, hanskoja ja kenkiä. Eikä tule ihan joka hississä vastaan! Suosittelen lämpimästi.

www.saarnigb.fi

 

 

Seinäjoen Tangomarkkinat

tangomarkkinat_150xSeinäjoki. Etelä-pohjalainen luonteenlaatu. Rehellisyys. Suoruus. Suuruudenhulluus. Intohimo. Heinäkuun valoisat yöt. Tango. Nuo ainekset kun rakkaudella ja vimmalla sekoittaa keskenään, niin lopputulos on vähintäänkin kihelmöivä. Suosittelen. Tango kuuluu kaikille.

www.tangomarkkinat.fi

 

 

 

Sony Music Finland

sony_music_logoOikean levy-yhtiön artisti tunnistaa siitä, että kun sinne soittaa tai vaikka lähettää sähköpostilla jonkun mieltä askarruttavan kysymyksen, niin sieltä myös vastataan. Sony on sellainen. Lisäksi siellä on koko joukko alan huippuosaajia, on sitten kyse jakelusta, markkinoinnista tai vaikkapa mediasuhteista. Olen onnellinen, että sain syyskesällä 2013 tehdä näköiseni levyn. Suuntatähti muuten ylitti kultalevyrajan 10000 keväällä 2014. Myös yhtyeeni Varjokuva kiinnitettiin Sonyn talliin keväällä 2014. Tähti -niminen pitkäsoitto julkaistiin 13.6.2013.

www.sonymusic.fi

Copyright © Kyösti Mäkimattila.